Flonky bygger inte om längre. Hon har flyttat in på 24 kvadrat och tänker stanna där åtminstone ett slag.

måndag, augusti 22, 2005

hajkbananer och dask i ändan


i helgen var det togatillställning på örnsätrabacken. det hela blev en ganska ordinär stina-tillställning, bortsett från just det att alla gäster tvingades bära det inte alltid helt smickrande plagget toga. detta plagg visade sig särskilt olämpligt för dans, då det tenderade vridas runt och blotta bröst och andra kroppsdelar.

som alltid på stinatillställningar släpades en vattenpipa med, och som alltid när en vattenpipa ska börja nyttjas skedde en jakt efter tillbehör såsom gafflar, handdukar och aluminiumfolie. aluminiumfoliejakten blev mest spektakulär. efter att kalle och micke konstaterat att det inte fanns något aluminumfolie att tillgå i hushållet, begav dig sig ut på jakt i grannskapet efter detta. iförda togor tågade (höhöhö) de in till stackars granne nummer ett. stackars granne nummer ett vägrade öppna dörren för de mystiska ungdomarna. istället stack hon ut huvudet ur ett fönster med ett misstänksamt "vad vill ni?!" till hälsningsfras. de förklarade sitt ärende varpå stackars granne nummer ett frågade vad aluminumfoliet skulle brukas till. svaret, vattenpipa, fick henne att skrattande stänga fönstret igen och de togaiförda stod där utan aluminiumfolie. någon kom då på den kloka idén att det kanske vore på sin plats med en lögn gällande användningsområdet för folien, då vattenpipor kan ge folk dåliga drogrelaterade vibbar. till stackars granne nummer två sa de således att de behövde aluminiumfolie eftersom de skulle göra hajkbananer. hajkbananslögnen var mycket framgångsrik och vattenpipan kunde snart börja nyttjas och skräpa ner i chillouten.

övriga spännande händeler var när johan plus syster anna sprang runt och daskade folk i ändan. en upprörd politiker-letti satte stopp för leken genom att spänna ögonen i de naiva stackarna och fråga "vad som dom tror ger dom rätten att daska folk i ändan". någon satt naken på toaletten och hade ångest, någon berättade skräckhistorier från demensboendet, någon sumpade alla chanser till ragg på komvuxtjejen genom att berätta om sina MVGn, någon slängde på A-teensplattan och fick äntligen fart på dansgolvet.

vinnarna i min eminenta tipspromenad var sofia och benny med 8 rätt av 9. som pris fick de utnyttja slavinnan elin (se bild) - tillhörande det usla laget "hungarian whisper from hell" som bara kammade hem 4 rätt.

dagen efter fick jag motsträvig städhjälp av jocke som fortsatte sitt "din eländiga samhällsvetare"-snack men trots allt var riktigt trevligt sällskap. det om detta.

PS. i dag fick jag ett sms av honom där han skrev att han äntligen kommit på ett samhällsrelaterat yrke till mig: begravningsentreprenör. liten konkurrens och stadig marknad. man tackar. DS.

1 kommentar:

lillasyster troll sa...

haha.. efter denna beskrivning känner jag mig mycket glad att jag inte var där.. men det är mycket roande läsning :D haha
låter som såklart den som vanligt solklara succén... kram!