Flonky bygger inte om längre. Hon har flyttat in på 24 kvadrat och tänker stanna där åtminstone ett slag.

onsdag, mars 14, 2007

han tog sin tandborste och gick

jaha. jag sa det jag tänkte säga. han lyssnade. han blev ledsen. han tog sin tandborste och gick. jag hatar att känna mig så här.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag beklagar. En vild gissning är att han som tog tandborsten och gick också hatar att känna sig så som jag tror han kände sig. Så det jämnar ut sig efter som det är mest synd om alla. Utan att känna vare sig dig eller honom kan jag bara konstatera att det blir inte bättre, för såhär håller man på åtminstone upp till trettioårsåldern om man har anlag för det. Sen gifter man sig och skaffar ett hus och en espressomaskin, får snälla barn och röstar på folkpartiet, för dom vill ju som bekant få bort allt det här flummet som finns i samhället.

Anonym sa...

fina stina. svåra saker sånt där som har med andra människor att göra. det mesta tar ju liksom slut och så blir det jobbigt i olika steg på skalan. jag håller på att utarbeta teorin om behovet av en magic eight-ball. en sån där man skakar på, ställer en fråga och får ett svar om hur man ska göra. det skulle jag behöva i alla fall..