Flonky bygger inte om längre. Hon har flyttat in på 24 kvadrat och tänker stanna där åtminstone ett slag.

torsdag, september 27, 2007

SL-cynism

SL-trafiken kan verkligen göra en cynisk. Idag var det pendelkaos mitt i rusningstrafiken och massa försenade och inställda tåg. Det ryktades som vanligt om att någon hade hoppat framför tåget. Och det enda jag tänker är att det är sjukt själviskt att ta sitt liv i rusningstrafik... Det finns ju tillfällen då man stör och förstör mindre, liksom. Men personen som tog sitt liv kanske ville göra en poäng av just det; "ingen har ens märkt att jag existerar på 20 år, men NU JÄVLAR! Nu ska jag minsann PÅVERKA folks liv en enda gång innan jag lämnar jordelivet." Eller?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du, jag har en kollega som såg det som förmodligen var orsaken till kaoset. Det var i Flempan (Varför vill man ha nära till ett sjukhus?) och självmordskandidaten var riktigt avancerad och hade gömt sig nånstans nere på spårnivå och så börjat rusa mot tåget när det kom. Och så bangade hon och liksom svängde av! Tåget träffade henna ändå men puttade henne snarare än mosade henne. Hon lär snarare vara förlamad än död vilket, för att fortsätta på det cyniska spåret, kommer leda till enorma kostnader för den offentliga ekonomin. Fy bubblan. Fy bubblan för självmördare och för cynism.

Anonym sa...

Idag hoppade en person vid karlberg. 5 personer den här veckan. Det störiga är att när människor hoppar någonstans mellan karlberg och älvsjö påverkar det alla linjerna, dessutom om någon hoppar på Södertälje-Märsta linjen, påverkar det hela tåg och gods förbindelsen mellan stockholm och resten av landet. Om någon hoppar efter 22.30, på södertälje linjen, kan posten söderut också bli försenad till malmöborna. För att spara på samhällskostnaderna, bör vi införa "självmords-stugor", man får en injektion, så är det klart! Heroin överdos! Står det i papprerna, man får samtidigt en fet jävla kick, sen dör man också utan större smärta, riskerna med att överleva och belasta samhället är mycket små!

Anonym sa...

den senaste veckan. host!