Flonky bygger inte om längre. Hon har flyttat in på 24 kvadrat och tänker stanna där åtminstone ett slag.

måndag, maj 29, 2006

föreningen indiegympans vänner

popagandahelgen bjöd på ungefär vad som var förväntades av den: popmusik, lera, langos, umgänge med signe, vänner och bekanta samt alkohol. (om än i hyfsat måttliga mängder för en gångs skull.)

under denna popaganda-helg lades även grunden till en mycket god idé. det hela började som följer. fyra brudar hade just haft chick-flic-kväll i vårberg och kollat ashton kutcher-film och ätit godis. efter filmen slängde dj stina på senaste phoenix-singeln och de fyra vännerna började dansa i stinas minimala rum. det ena ledde till det andra; ipod-spår avlöste varandra, tröjor åkte av och dansen började synkroniseras allt mer enligt friskis och svettis-liknande former. till sist var där fyra halvnakna tjejer hysteriskt gympandes till diverse indiehits. föreningen indiegympans vänner var född! signe ledde gruppen på bästa gympaledarmanér: hysteriskt leende med sporadiska utrop av typen "nu ska fläsket skumpa". lovisa utsågs till stretch-ansvarig, vivi till musikansvarig och stina till allmän organisatörstyp.

jag har sagt det förr men jag säger det igen: we've got the shit a'coming! på reklamflajjersarna som kommer delas ut inför terminsstarten i höst kommer man kunna läsa saker som "älskar du gympa men hatar alcazar?" eller "blev du också mobbad på skolgympan?". det är ganska uppenbart att indiefolket både vill och borde röra på sig. det gäller bara att snacka indiefolkets språk och spela deras musik. typ. under popaganda värvade vi dessutom vår första utombekantskapskretsliga medlem. men vi vet att ni är fler därute. se här, endast en i raden av alla som tror på indiegympans storslagna framfart: http://www.extraallt.com/2006/02/beach-2006.html

föreningen indiegympans vänner! snart i en föreningslokal nära dig! för mer info maila organisatörstyp-stina på stina_simonsson@spray.se . eller nåt.

PS. är det inte fett med språklig credd till mig för påhittande av adjektivet "utombekantskapskretslig"? DS.

4 kommentarer:

vivituff sa...

tillhör den länkande bloggen mannen ni träffade på popaganda?

Anonym sa...

grymt... i'm in :)

Kato sa...

wow! jag är också med. fast jag har ju länge påpekat att det skulle behövas en alternativ träningsmusikalitet, dock lutade jag mer åt synth-aerobics. men det här kunde också funka. definitivt. hihi.

Anonym sa...

Språkcred är bara förnamnet. Hur går språkbloggen?